POČETNA

DALVITA je bugarska kompanija, čija istorija počinje početkom 2015. godine, kao kompanija distributer proizvoda za zdravlje i lepotu.
U poslednjih 5 godina brend se razvija na tržištima Bugarske, Srbije, Makedonije, Grčke, Nemačke i Rumunije, pošto su kupci uglavnom fizička lica.

U 2020. godini, uprkos teškoj situaciji na svetskom tržištu, DALVITA investira u novu proizvodnju za proizvodnju pića i proizvoda od KOMBUCHA SCOBI, fokusirajući se u potpunosti na saradnju sa pravnim licima i direktnu prodaju.

U nastojanju da se izdvoji od ostalih kompanija na tržištu, kompanija ulaže u proizvode visokog kvaliteta, lep i sofisticiran dizajn i posebnu brigu za svoje kupce.

DRAGI POTROŠAČIMi u DalViti verujemo u snagu prirode I prepoznajemo njenu ulogu u osiguranju zdravijeg i srećnijeg života. Zato su Dalvitini proizvodi 100% prirodni proizvodi, pažljivo izabrani i pripremljeni od najfinijeg prirodnog materijala, baziran na dugogodišnjem iskustvu i najnovijim tehnologijama.

Sa velikom brigom za naše klijente, naši proizvodi su napravljeni u skladu sa GMP standardom, pod striktnom kontrolom kroz ceo proizvodni proces – od sirovine do gotovog proivoda.

Sirovine koje upotrebljavamo poseduju mnoge sertifikate što je garancija za visok kvalitet Dalvita proizvoda.

Dalibor StamenkovskiCEO Dalvita

DOBRODOŠLI U SVET DALVITA INTERNATIONAL

Proizvode DalVite možete da pogledate klikom OVDE

FEEL THE FREEDOM – FEEL THE NATURE